The Ummed Ahmedabad Airport

Batı Hindistan, Ahmedabad
The Ummed Ahmedabad Airport Genel
The Ummed Ahmedabad Airport Öne Çıkan Resim
The Ummed Ahmedabad Airport Dış Mekan
The Ummed Ahmedabad Airport Dış Mekan
The Ummed Ahmedabad Airport Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
The Ummed Ahmedabad Airport
Airport Circle Batı Hindistan, Ahmedabad

The Ummed Ahmedabad Airport misafirlere Ahmedabad bölgesinde, iş merkezinde, Ahmedabad Havaalanı Yolu yakınında ve Sabarmati Ashram / Mahatma Gandhi's Home ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Apollo Uluslararası Limited Hastaneleri ile 3,1 mi (4,9 km) ve Riverfront Parkı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Narmada yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite, 1 Bedroom-Complimentary two way Airport transfer, Complimentary 2 hr use of Board Room
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Free 2 way Airport transfers)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Complimentary 2 way Airport transfers)
Room
Executive Suite,Pool View-Complimentary twoway Airport transfer,Complimentary 2 hr use of Board Room
Room
Presidential Suite - Complimentary two way Airport transfer, Complimentary 2 hr use of Board Room.

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x