The Tytherington

Macclesfield
The Tytherington Genel
The Tytherington Genel
The Tytherington Genel
The Tytherington Genel
The Tytherington Genel
Image More +42 fotoğraf
The Tytherington
90 Dorchester Way , Macclesfield

Macclesfield bölgesindeki The Tytherington misafirlere kırsal bölgede, Capesthorne Hall binası ve Gawsworth Hall Binası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jodrell Bank Keşif Merkezi ile 16 km ve Bruntwood Park ile 16,9 km mesafede.

Restoranda The Tytherington misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortları ve kapalı havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x