The Townhouses The Pearl

Doha
The Townhouses The Pearl Öne Çıkan Resim
The Townhouses The Pearl Dış Mekan
The Townhouses The Pearl Dış Mekan
The Townhouses The Pearl Oda Manzaraları
The Townhouses The Pearl Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
The Townhouses The Pearl
226, 8 , Doha

Doha bölgesindeki The Townhouses The Pearl misafirlere iş merkezinde, Lagoona Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Anima Galerisi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan konak otel Katara Plajı ile 4,1 mi (6,7 km) ve City Centre Alışveriş Merkezi ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Bu konak otelde, 4 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 51 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odanızda memory foam (visko elastik) yatak bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kömürlü ızgara vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dubleks, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 4 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x