The Tourmaline

Anniwatta
The Tourmaline Genel
The Tourmaline Genel
The Tourmaline Genel
The Tourmaline Genel
The Tourmaline Genel
Image More +102 fotoğraf
The Tourmaline
Anniewatte , Anniwatta

The Tourmaline misafirlere Kandy bölgesinde, tarihi bölgede, Bahirawakanda Vihara Buda Heykeli ve Commonwealth War Cemetery 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kandy Saat Kulesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Asgiri Maha Viharaya ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı bbq terrace restaurant ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve açık tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler 25 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x