The Three Lions

Stuckton
The Three Lions Genel
The Three Lions Öne Çıkan Resim
The Three Lions Dış Mekan
The Three Lions Dış Mekan
The Three Lions Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
The Three Lions
The Three Lions, Stuckton , Stuckton

The Three Lions misafirlere Fordingbridge bölgesinde, milli parkta, New Forest Ulusal Parkı ve Liberty's Baykuş, Yırtıcı Kuş ve Sürüngen Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paultons Family Tema Parkı - Home of Peppa Pig World ile 13,6 mi (21,8 km) ve Cranborne Chase and the West Wiltshire Downs ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Otelin restoranı The Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x