The Terrace Hotel

Perth
The Terrace Hotel Genel
The Terrace Hotel Öne Çıkan Resim
The Terrace Hotel Dış Mekan
The Terrace Hotel Dış Mekan
The Terrace Hotel Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
The Terrace Hotel
237 St Georges Terrace , Perth

The Terrace Hotel misafirlere Perth (Perth Merkezi İş Bölgesi) bölgesinde, St George's Terrace yakınında ve Perth Kongre Fuar Merkezi (PCEC) ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Scarborough Plajı ile 8,8 mi (14,1 km) ve Kings Park ve Botanik Bahçesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit (Terrace)
Club
Club Oda
Junior
Junior Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x