The Swaha Hotel

Lesser Sunda Islands, Batubulan
The Swaha Hotel Genel
The Swaha Hotel Öne Çıkan Resim
The Swaha Hotel Dış Mekan
The Swaha Hotel Dış Mekan
The Swaha Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
The Swaha Hotel
Jalan Pasekan no 28b Banjar tubuh, Batubulan Lesser Sunda Islands, Batubulan

Batubulan bölgesindeki The Swaha Hotel konaklamanızda Bali Orkide Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Sukawati Pazarı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Seminyak Plajı ile 11,5 mi (18,5 km) ve Kuta Plajı ile 14,6 mi (23,6 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan The Swaha Restaurant restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bornoz vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo, Bağlantılı Odalar
Room
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x