The Sun Xclusive

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
The Sun Xclusive Genel
The Sun Xclusive Öne Çıkan Resim
The Sun Xclusive Dış Mekan
The Sun Xclusive Dış Mekan
The Sun Xclusive İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
The Sun Xclusive
358/27 Moo 10, Thap Praya Road Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

The Sun Xclusive misafirlere Pattaya merkezinde, Walking Street (Yürüyüş Yolu) ve Pattaya Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 78 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve tablet bilgisayar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x