The Summit Lodge

Wairarapa, Gladstone
The Summit Lodge Genel
The Summit Lodge Öne Çıkan Resim
The Summit Lodge Dış Mekan
The Summit Lodge Dış Mekan
The Summit Lodge Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
The Summit Lodge
4 Admiral Road Wairarapa, Gladstone

The Summit Lodge konaklamanızda Gladstone bölgesinde, Gladstone Vineyard ile 5,3 km (3,3 mi) ve Vintage Aviation Müzesi ile 16,1 km (10 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı küçük otel Shear Discovery ile 17,5 km ve Aratoi: Wairarapa Sanat ve Tarih Müzesi ile 17,6 km mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 3 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca genel oturma odası, piknik alanı ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Veranda, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x