The Study at University City

Güneydoğu Pensilvanya, Philadelphia
The Study at University City Genel
The Study at University City Genel
The Study at University City Genel
The Study at University City Genel
The Study at University City Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
The Study at University City
20 S 33rd Street University City Güneydoğu Pensilvanya, Philadelphia

The Study at University City konaklamanızda Philadelphia merkezinde, University of Pennsylvania yakınında ve Children's Hospital of Philadelphia ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sanat Müzesi ile 2 km ve Rittenhouse Meydanı ile 2,1 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 212 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x