The Stay Furnished Apartments

Dbayeh
The Stay Furnished Apartments Öne Çıkan Resim
The Stay Furnished Apartments Dış Mekan
The Stay Furnished Apartments Dış Mekan
The Stay Furnished Apartments İç Mekan
The Stay Furnished Apartments İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
The Stay Furnished Apartments
Dbayeh Highway , Dbayeh

Dbayeh bölgesindeki The Stay Furnished Apartments konaklamanızda, LeMall Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve ABC Dbayeh Alışveriş Merkezi ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hamra Caddesi ile 8,3 mi (13,3 km) ve Dbayeh Marinası ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Sigara İçilmez
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x