The Stampmill Victorian Suites

Güney Ve Kuzey Dakota, Lead
The Stampmill Victorian Suites Genel
The Stampmill Victorian Suites Dış Mekan
The Stampmill Victorian Suites Dış Mekan
The Stampmill Victorian Suites Dış Mekan
The Stampmill Victorian Suites Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
The Stampmill Victorian Suites
305 W Main St Güney Ve Kuzey Dakota, Lead

Lead bölgesindeki The Stampmill Victorian Suites misafirlere tarihi bölgede, Black Hills Ulusal Ormanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Deadwood Mountain Grand ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Mount Moriah Mezarlığı ile 5,5 km (3,4 mil) ve Tin Lizzie Gaming Resort ile 7,6 km (4,7 mil) mesafede.

Stampmill Restaurant, The Stampmill Victorian Suites misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu küçük otelde, yakın çevrede kar sörfü, yakın çevrede kızakla kayma, ve yakın çevrede şişme bot/kızkala kayma (snow tubing) var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede kros kayağı ve yakın çevrede kar ayakkabısıyla gezinti bulunuyor.

Misafirler için ATM/banka hizmetleri ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit
Room
Classic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x