the square hotel KANAZAWA

Hokuriku, Kanazawa
the square hotel KANAZAWA Genel
the square hotel KANAZAWA Genel
the square hotel KANAZAWA Öne Çıkan Resim
the square hotel KANAZAWA Dış Mekan
the square hotel KANAZAWA Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
the square hotel KANAZAWA
10 Shimotsutsumicho Hokuriku, Kanazawa

The square hotel KANAZAWA misafirlere Kanazawa merkezinde, Omicho Pazarı yakınında ve Izumi Kyoka Müzesi ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 21. Yüzyıl Modern Sanatlar Müzesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kenrokuen Bahçesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

The square hotel KANAZAWA misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 186 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Sigara İçilmez (Moderate Twin)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Grand İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Sofa Bed provided for 5 guests use)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x