The SPA Resort BETTEI RAKUYU

Izu Yarımadası, Shimoda
The SPA Resort BETTEI RAKUYU Genel
The SPA Resort BETTEI RAKUYU Genel
The SPA Resort BETTEI RAKUYU Genel
The SPA Resort BETTEI RAKUYU Öne Çıkan Resim
The SPA Resort BETTEI RAKUYU Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
The SPA Resort BETTEI RAKUYU
Kakizaki 1116-8 Izu Yarımadası, Shimoda

The SPA Resort BETTEI RAKUYU misafirlere Shimoda (Kakisaki) bölgesinde, Sotoura Plajı yakınında ve Gyokusen-ji Tapınağı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Shirahama Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Shirahama Jinja Tapınağı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

The SPA Resort BETTEI RAKUYU misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel spa küveti bulunan 8 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Kaplıca, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x