The SOV Resorts

Cornwall County, Negril
The SOV Resorts Öne Çıkan Resim
The SOV Resorts Dış Mekan
The SOV Resorts Dış Mekan
The SOV Resorts Dış Mekan
The SOV Resorts Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
The SOV Resorts
West End Road Cornwall County, Negril

The SOV Resorts misafirlere Negril (West End (Batı Ucu)) bölgesinde, Seven Mile Plajı ve Negril Cliffs ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Negril Deniz Feneri ile 1,2 mi (1,9 km) ve Jamaica Plajları ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

The SOV Resorts misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit, Birden Çok Yatak Odası, 2 Banyolu, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x