The Sojourner by Genesis

Onigbongbo
The Sojourner by Genesis Genel
The Sojourner by Genesis Genel
The Sojourner by Genesis Genel
The Sojourner by Genesis Dış Mekan
The Sojourner by Genesis Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
The Sojourner by Genesis
16, Oba Akinjobi Street GRA ikeja , Onigbongbo

The Sojourner by Genesis misafirlere Lagos (Ikeja) bölgesinde, Computer Village bilgisayar pazarı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Federal Aviation Authority of Nigeria ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Allen Avenue ile 1,5 mi (2,3 km) ve Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

94 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Luxury
Luxury Süit, Havuz Manzaralı
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x