The Silveri Hong Kong - MGallery

Pearl River Deltası, Tung Chung
The Silveri Hong Kong - MGallery Genel
The Silveri Hong Kong - MGallery Genel
The Silveri Hong Kong - MGallery Genel
The Silveri Hong Kong - MGallery Genel
The Silveri Hong Kong - MGallery Genel
Image More +56 fotoğraf
The Silveri Hong Kong - MGallery
16 TAT TUNG ROAD Pearl River Deltası, Tung Chung

The Silveri Hong Kong - MGallery misafirlere Tung Chung bölgesinde, havaalanı yakınında, Citygate Outlets Alışveriş Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Tung Chung Yeni Feribot İskelesi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Hong Kong Disneyland ile 9,7 mi (15,6 km) ve Victoria Limanı ile 21,8 mi (35,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 206 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Tung Chung bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 667 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (High Floor)
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (High Floor)
Room
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı, Köşe
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras (Lounge Access, Hot Tub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x