The Ship Inn Hotel

Kyrenia
The Ship Inn Hotel Genel
The Ship Inn Hotel Genel
The Ship Inn Hotel Genel
The Ship Inn Hotel Öne Çıkan Resim
The Ship Inn Hotel Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
The Ship Inn Hotel
Naci Talat Cd Girne , Kyrenia

Girne bölgesindeki The Ship Inn Hotel konaklamanızda, Icon Museum ve Girne Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Girne Limanı ile 2,5 mi (4 km) ve Alsancak National Freedom Park ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Apart Daire
Room
Standard Apart Daire
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x