The Shark's Tail Dive Center

Visayan Adaları, Daanbantayan
The Shark's Tail Dive Center Genel
The Shark's Tail Dive Center Genel
The Shark's Tail Dive Center Genel
The Shark's Tail Dive Center Genel
The Shark's Tail Dive Center Genel
Image More +58 fotoğraf
The Shark's Tail Dive Center
Bounty Beach, Logon Malapascua Visayan Adaları, Daanbantayan

The Shark's Tail Dive Center misafirlere Daanbantayan bölgesinde, plaj yakınında, Bounty Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Logon Kilisesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Daanbantayan Feribot İskelesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Bagacay Burnu Deniz Feneri ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Eho ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

21 oda mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Kenarı
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Kenarı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçeli
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçeli
Room
Economy Kulübe, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçeli
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x