The Shamrock Lodge

Polokwane
The Shamrock Lodge Genel
The Shamrock Lodge Öne Çıkan Resim
The Shamrock Lodge İç Mekan
The Shamrock Lodge Kahvaltı
The Shamrock Lodge Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
The Shamrock Lodge
81 Kleinberg St. Bendor , Polokwane

The Shamrock Lodge misafirlere Polokwane bölgesinde, havaalanı yakınında ve Polokwane Sanat Müzesi ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Irish House Müze Evi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Hugh Exton Fotoğraf Müzesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

The Shamrock Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x