The Seven Seas Tel Aviv

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
The Seven Seas Tel Aviv Genel
The Seven Seas Tel Aviv Öne Çıkan Resim
The Seven Seas Tel Aviv Dış Mekan
The Seven Seas Tel Aviv Dış Mekan
The Seven Seas Tel Aviv İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Seven Seas Tel Aviv
56 Retsif Herbert Samuel St Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

The Seven Seas Tel Aviv misafirlere Tel Aviv (Tel Aviv Sahil Gezi Yolu) bölgesinde, Turizm Enformasyon Bürosu yakınında ve Jerusalem Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Gordon Plajı ile 0,8 mi (1,4 km) ve Rothschild Bulvarı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 11.3 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş ve balo salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda
Exclusive
Exclusive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Panoramic Stüdyo, Teras, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x