The Senate Hotel

Kanayannur
The Senate Hotel Genel
The Senate Hotel Genel
The Senate Hotel Genel
The Senate Hotel Genel
The Senate Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
The Senate Hotel
Providence Road, Off MG Road, North End Ernakulam , Kanayannur

The Senate Hotel misafirlere Kanayannur merkezinde, Sri Ramakrishna Advaita Ashrama ve Centre Square Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lulu Alışveriş Merkezi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Marine Drive ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı ZAIKA misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 33 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x