The Select Inn Penrith

Greater Western Sidney, Penrith
The Select Inn Penrith Genel
The Select Inn Penrith Öne Çıkan Resim
The Select Inn Penrith Dış Mekan
The Select Inn Penrith Dış Mekan
The Select Inn Penrith Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
The Select Inn Penrith
Corner Of High street and Memorial Avenue Greater Western Sidney, Penrith

The Select Inn Penrith misafirlere Sydney (Penrith) bölgesinde, Westfield Penrith Alışveriş Merkezi ve Aqua Golf ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Panthers Eğlence Dünyası ile 1,4 km (0,9 mil) ve Cables Wake Park ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Misafirler için 38 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Queen)
Family
Family Süit
Oda
Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Queen)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Queen Single)
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x