The Segara Suites

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
The Segara Suites Genel
The Segara Suites Öne Çıkan Resim
The Segara Suites Dış Mekan
The Segara Suites Dış Mekan
The Segara Suites Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
The Segara Suites
Jalan Segara Windu No 1 Pratama Tanjung Benoa Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

The Segara Suites misafirlere Nusa Dua bölgesinde, plajda, Bukit Yarımadası ve Tanjung Benoa Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kuta Plajı ile 10,6 mi (17,1 km) ve Legian Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x