THE SECRET Sölden

Avusturya Alpleri, Soelden
THE SECRET Sölden Genel
THE SECRET Sölden Genel
THE SECRET Sölden Genel
THE SECRET Sölden Genel
THE SECRET Sölden Genel
Image More +103 fotoğraf
THE SECRET Sölden
Oberwindaustrasse 19 Avusturya Alpleri, Soelden

THE SECRET Sölden konaklamanızda Soelden merkezinde, Gaislachkogel Gondola Dağ Zirvesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Giggijoch Kayak Teleferiği ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan daire Hochsoelden Kayak Alanı ile 6,2 km (3,9 mi) ve Obergurgl-Hochgurgl Kayak Alanı ile 9,1 km (5,7 mi) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 odada ısıtmalı zemin ve LED televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Süit, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Süit, 2 Yatak Odası
Design
Design Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x