The Secret Garden Hotel Moshi

Hai, Moshi
The  Secret  Garden  Hotel  Moshi Genel
The  Secret  Garden  Hotel  Moshi Genel
The  Secret  Garden  Hotel  Moshi Genel
The  Secret  Garden  Hotel  Moshi Öne Çıkan Resim
The  Secret  Garden  Hotel  Moshi Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
The Secret Garden Hotel Moshi
Airport Drive Soweto Hai, Moshi

Moshi bölgesindeki The Secret Garden Hotel Moshi misafirlere Moshi Açık Hava Pazarı ve Uhuru Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Moshi Golf Club ile 4,2 km (2,6 mi) ve Materuni Şelaleleri ile 17,4 km (10,8 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x