The Seasons Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
The Seasons Pattaya Genel
The Seasons Pattaya Genel
The Seasons Pattaya Genel
The Seasons Pattaya Genel
The Seasons Pattaya Genel
Image More +113 fotoğraf
The Seasons Pattaya
425/9 Moo 9 Pattaya Second Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya

The Seasons Pattaya size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Jomtien Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Seasons Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 260 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Suite room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x