The Seafield Arms

Aberdeenshire Ve Moray, Buckie
The Seafield Arms Genel
The Seafield Arms Genel
The Seafield Arms Genel
The Seafield Arms Genel
The Seafield Arms Genel
Image More +75 fotoğraf
The Seafield Arms
17-19 Seafield St Aberdeenshire Ve Moray, Buckie

Buckie bölgesindeki The Seafield Arms konaklamanızda Bow Fiddle Kayası ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Sanine Beach ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Moray Firth ile 4,1 mi (6,6 km) ve Fordyce Marangozları Atölyesi ve Turizm Danışma Merkezi ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Grant Dining Room yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Super King Room
Traditional
Traditional King Room
Urban
Urban Super King Room
Traditional
Traditional Single Room
Crannoch
Crannoch Suite
Urban
Urban King Room
Sunnyside
Sunnyside Suite
MacDonald
MacDonald Suite
Lower
Lower Mews (located in Hotel Courtyard)
Upper
Upper Mews (located in Hotel Courtyard)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x