The Sands Barbados All Inclusive

Saint Lawrence
The Sands Barbados All Inclusive Genel
The Sands Barbados All Inclusive Genel
The Sands Barbados All Inclusive Öne Çıkan Resim
The Sands Barbados All Inclusive Kahvaltı
The Sands Barbados All Inclusive Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
The Sands Barbados All Inclusive
Sandy Beach , Saint Lawrence

Worthing bölgesindeki The Sands Barbados All Inclusive misafirlere plajda, Worthing Plajı ile St. Lawrence Körfezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rockley Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Dover Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Main Restaurant yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 87 klimalı odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Dubleks, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Dubleks, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Okyanus Manzaralı
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x