The Sandi Phala

Lesser Sunda Islands, Kuta
The Sandi Phala Genel
The Sandi Phala Genel
The Sandi Phala Genel
The Sandi Phala Öne Çıkan Resim
The Sandi Phala Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
The Sandi Phala
Jl. Wana Segara Tuban Lesser Sunda Islands, Kuta

The Sandi Phala misafirlere Kuta (Kartika Plaza) bölgesinde, Segara Plajı yakınında ve Tuban Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lippo Alışveriş Merkezi ile 0,3 km ve Discovery Alışveriş Merkezi ile 1 km mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Ma Joly ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 6 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Sandi Phala Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x