The Ruse

Dry Creek Valley, Healdsburg
The Ruse Genel
The Ruse Genel
The Ruse Genel
The Ruse Öne Çıkan Resim
The Ruse Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
The Ruse
891 Grove St Dry Creek Valley, Healdsburg

Healdsburg bölgesindeki The Ruse misafirlere tarihi bölgede, Seghesio Family Vineyards ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Healdsburg Plaza ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Russian River ile 2 km (1,2 mi) ve Jordan Vineyard & Winery ile 7,9 km (4,9 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Pavilion ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 44-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık tenis kortları ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Healdsburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Luxury
Luxury Oda
Junior
Junior Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Luxury
Luxury Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Classic
Classic Oda
Room
Luxury Oda
Room
Luxury Oda
Room
Junior Oda
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x