The Rumah Batu Heritage

Penang Adası, Penang
The Rumah Batu Heritage Öne Çıkan Resim
The Rumah Batu Heritage Dış Mekan
The Rumah Batu Heritage İç Mekan
The Rumah Batu Heritage İç Mekan
The Rumah Batu Heritage İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
The Rumah Batu Heritage
54 Lorong Carnarvon Penang Adası, Penang

The Rumah Batu Heritage misafirlere George Town (Merkez George Town) bölgesinde, Armenian Street ve Penang İslam Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel KOMTAR ile 0,7 mi (1,1 km) ve Gurney Yolu ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x