The Royal Paradise

Karnal
The Royal Paradise Öne Çıkan Resim
The Royal Paradise Dış Mekan
The Royal Paradise Dış Mekan
The Royal Paradise İç Mekan
The Royal Paradise İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Royal Paradise
130 Km Milestone GT Rd. , Karnal

Karnal bölgesindeki The Royal Paradise konaklamanızda Karnal Lake ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kalander Shah's Tomb ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Cantonment Church Tower ile 5,3 mi (8,5 km) ve Ulusal Süt Araştırma Enstitüsü ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

30 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x