The Royal Grand

Karur
The Royal Grand Genel
The Royal Grand Genel
The Royal Grand Genel
The Royal Grand Genel
The Royal Grand Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
The Royal Grand
T.S.199/1, 80 Feet Road , Karur

The Royal Grand konaklamanızda Karur bölgesinde, Sri Kalyana Pasupatheeswarar Tapınağı ile 1,2 km (0,7 mi) ve Gandhigrammam Çocuk Parkı ile 4,9 km (3,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Pasupathieswarer Temple ile 2,2 mi (3,6 km) ve Kalyana Venkattaramasami Temple ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin Hint mutfağı alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Buzdolabı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x