The Royal Comfort

Bengaluru
The Royal Comfort Genel
The Royal Comfort Genel
The Royal Comfort Genel
The Royal Comfort Öne Çıkan Resim
The Royal Comfort İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
The Royal Comfort
452/3/16 27th Cross 4th Block, Jayanagar , Bengaluru

The Royal Comfort konaklamanızda Bengaluru merkezinde, Lalbagh Botanik Bahçeleri ile 8 dakika sürüş mesafesinde ve Ragigudda Anjaneya Tapınağı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Ire Orbis ile 2,3 km (1,5 mil) ve M N Krishna Rao Park ile 3,3 km (2 mil) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

36 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 80.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Oda, Şehir Manzaralı, Köşe
Room
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x