The Royal Blue

Geropotamos
The Royal Blue Genel
The Royal Blue Genel
The Royal Blue Genel
The Royal Blue Genel
The Royal Blue Genel
Image More +137 fotoğraf
The Royal Blue
Panormos , Geropotamos

Mylopotamos bölgesindeki The Royal Blue konaklamanızda, Geropotamos Beach ve Church of Agios Yiorgos ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Spilies Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Rethimno Kart ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Symposium yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 5 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 190 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra kapalı havuz ve spa küveti dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Mylopotamos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4013 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Room, Sharing Pool, Garden View
Superior
Superior Suite, Sea Front
Luxury
Luxury Villa, Private Pool, Sea Front
Luxury
Luxury Room, Private Pool, Sea Front
Luxury
Luxury Suite, Private Pool, Sea Front
Royal
Royal Suite with Jacuzzi on balcony, Sea Front
Royal
Royal Suite, Private Pool, Sea Front
Presidential
Presidential Suite, Private Pool, Sea Front
Superior
Superior Room, Sea Front

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x