The Royal Anne Hotel

Britanya Kolombiyası (ınterior), Kelowna Central Business District
The Royal Anne Hotel Genel
The Royal Anne Hotel Genel
The Royal Anne Hotel Öne Çıkan Resim
The Royal Anne Hotel Dış Mekan
The Royal Anne Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
The Royal Anne Hotel
348 Bernard Ave Britanya Kolombiyası (ınterior), Kelowna Central Business District

The Royal Anne Hotel misafirlere Kelowna merkezinde, Columbia Mountains yakınında ve Kasugai Bahçeleri ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel UBC-Okanagan ile 6,5 mi (10,5 km) ve City Park (Şehir Parkı) ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

The Royal Anne Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

64 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kelowna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x