The Roseville Apartments

New England (yeni İngiltere), Tamworth
The Roseville Apartments Öne Çıkan Resim
The Roseville Apartments Dış Mekan
The Roseville Apartments Dış Mekan
The Roseville Apartments Dış Mekan
The Roseville Apartments Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
The Roseville Apartments
2 Gipps Street Ebsworth Street New England (yeni İngiltere), Tamworth

The Roseville Apartments konaklamanızda Tamworth merkezinde, Bicentennial Parkı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Tamworth Capitol Theatre ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Tamworth Regional Gallery ile 2 km ve Tamworth Golf Sahası ile 2,2 km mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (King Twin Bed)
Sıra
Sıra Ev, 2 Yatak Odası
Sıra
Sıra Ev, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x