THE ROOMS - Hotel & House

Spessart-main-odenwald, Frankfurt
THE ROOMS - Hotel & House Genel
THE ROOMS - Hotel & House Genel
THE ROOMS - Hotel & House Genel
THE ROOMS - Hotel & House Öne Çıkan Resim
THE ROOMS - Hotel & House Kahvaltı
Image More +51 fotoğraf
THE ROOMS - Hotel & House
Morsestraße 26 Spessart-main-odenwald, Frankfurt

THE ROOMS - Hotel & House misafirlere Frankfurt (Bockenheim) bölgesinde, Commerzbank Arenası ve Frankfurt Ticaret Fuarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Messe Frankfurt Kongre Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Skyline Plaza ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 52 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo, Balkon
Superior
Superior Stüdyo (Skyline View)
Superior
Superior Stüdyo (2 rooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x