The Residency Towers Puducherry

East Coast Caddesi (doğu Kıyısı Caddesi), Puducherry
The Residency Towers Puducherry Genel
The Residency Towers Puducherry Genel
The Residency Towers Puducherry Genel
The Residency Towers Puducherry Genel
The Residency Towers Puducherry Genel
Image More +91 fotoğraf
The Residency Towers Puducherry
388, Anna Salai East Coast Caddesi (doğu Kıyısı Caddesi), Puducherry

The Residency Towers Puducherry misafirlere Pondicherry merkezinde, Kanniga Parameswari Temple ve Ananda Ranga Pillai House ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Arulmigu Manakula Vinayagar Temple ile 0,7 mi (1,2 km) ve Sri Aurobindo Ashram ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

75 odada espresso kahve makinesi ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Club Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x