The Residency Hotel

Lahore
The Residency Hotel Genel
The Residency Hotel Genel
The Residency Hotel Öne Çıkan Resim
The Residency Hotel Dış Mekan
The Residency Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
The Residency Hotel
39 A, Gulberg V, off Zafar Ali Road , Lahore

The Residency Hotel misafirlere Lahore merkezinde, M.M. Allam Yolu ve Summit Minar ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Joyland ile 1,5 mi (2,4 km) ve Aitchison College ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 43 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Oda (Deluxe)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Oda, Havuz Manzaralı
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x