The Residence Hotel

Aegean Sea, Ialyssos Plajı
The Residence Hotel Genel
The Residence Hotel Genel
The Residence Hotel Genel
The Residence Hotel Genel
The Residence Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
The Residence Hotel
Ferenikis 14 Ialysos Aegean Sea, Ialyssos Plajı

Rodos bölgesindeki The Residence Hotel misafirlere alışveriş bölgesinde, Ege Adaları ile Ialyssos Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rodos Limanı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Faliraki Su Parkı ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede.

Absolute, The Residence Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

50 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire
Room
Standard Süit
Room
Studio

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x