The Redcliffe Hotel

English Riviera, Paignton
The Redcliffe Hotel Genel
The Redcliffe Hotel Öne Çıkan Resim
The Redcliffe Hotel Dış Mekan
The Redcliffe Hotel Dış Mekan
The Redcliffe Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
The Redcliffe Hotel
Marine Drive English Riviera, Paignton

The Redcliffe Hotel misafirlere Paignton bölgesinde, plaj yakınında, Preston Beach ile Paignton Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dartmoor Ulusal Parkı ile 14,2 mi (22,8 km) ve Princess Theatre ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 70 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, spor salonu ve sezonluk açık havuz vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Paignton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2400 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x