The Red Tin Roof

Route 62, Riebeek Kasteel
The Red Tin Roof Genel
The Red Tin Roof Genel
The Red Tin Roof Genel
The Red Tin Roof Öne Çıkan Resim
The Red Tin Roof Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
The Red Tin Roof
23 Hermon Road Route 62, Riebeek Kasteel

Riebeek Kasteel bölgesindeki The Red Tin Roof konaklamanızda, The Gallery Sanat Galerisi ve Riebeek Cellars Şarap DükkanıRiebeek Cellars Wine Shop ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Kloovenburg Şarap ve Zeytin İmalathanesiKloovenburg Wine & Olive Estate ile 1,5 mi (2,4 km) ve Allesverloren Malikânesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda The Red Tin Roof misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için İngiliz dâhildir.

5 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Blue)
Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Africa)
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Tretchikoff)
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Autumn)
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Revolution)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x