The Raviz Kadavu

Azhinjilam
The Raviz Kadavu Genel
The Raviz Kadavu Genel
The Raviz Kadavu Öne Çıkan Resim
The Raviz Kadavu Dış Mekan
The Raviz Kadavu Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
The Raviz Kadavu
NH-17, Calicut Bypass Road , Azhinjilam

The Raviz Kadavu misafirlere Kondotti bölgesinde, plaj yakınında ve Valiya Juma Masjid ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Kallai River ile 3,6 mi (5,8 km) ve Beypore Plajı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

84 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve yapay nehir gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Nehir Manzaralı (Including Free wifi)
Standard
Standard Oda (Including Free wifi)
Luxury
Luxury Kır Evi, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Including Free wifi)
Room
Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Including Free wifi)
Room
Family Karavan, 1 Çift Kişilik Yatak (Including Free wifi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x