The Ramgarh Retreat

Gagar
The Ramgarh Retreat Öne Çıkan Resim
The Ramgarh Retreat Dış Mekan
The Ramgarh Retreat İç Mekan
The Ramgarh Retreat İç Mekan
The Ramgarh Retreat Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
The Ramgarh Retreat
Day Bungalow Road , Gagar

Nainital bölgesindeki The Ramgarh Retreat konaklamanızda, Kainchi Dham Hint Tapınağı ile 13 mi (20,9 km) ve Nainital Gölü ile 14,9 mi (24 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Ghorakhal Tapınağı ile 7,9 mi (12,8 km) ve Bhimtal Gölü ile 13 mi (21 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x