The Rambler Motel

Güney Kaliforniya, Chula Vista
The Rambler Motel Öne Çıkan Resim
The Rambler Motel Dış Mekan
The Rambler Motel Kahvaltı
The Rambler Motel Yerinde Yemek
The Rambler Motel Yerinde Yemek
Image More +41 fotoğraf
The Rambler Motel
225 Bay Blvd Güney Kaliforniya, Chula Vista

Chula Vista bölgesindeki The Rambler Motel misafirlere Balboa Parkı ve Chula Vista Municipal Golf Course - Mountain ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kumarhane olan motel Petco Parkı ile 11,2 km (7 mi) ve Kongre Merkezi ile 11,2 km (7 mi) mesafede.

Rambler Coffee yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için motelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 117 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için kumarhane ve açık havuz vardır. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King
Queen/
Queen/ Queen
Queen/
Queen/ Queen Plus
King
King ADA
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x