The Radh Hotel

Kandy
The Radh Hotel Öne Çıkan Resim
The Radh Hotel Dış Mekan
The Radh Hotel Dış Mekan
The Radh Hotel Dış Mekan
The Radh Hotel İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
The Radh Hotel
30 Colombo St , Kandy

The Radh Hotel misafirlere Kandy merkezinde, Kandy Gölü ve Natha Devale yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Maha Vishnu Devalaya ile 0,3 mi (0,4 km) ve Udawatta Kele Korunağı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cafe Nihonbashi restoranı ideal, bu restoran Japon mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

29 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Radh
Radh Premier Suite
Deluxe
Deluxe Oda
Premier
Premier Oda
Garden
Garden Suite with Plunge Pool
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit
Room
Radh Royal Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x