The Quoin Hotel

Delaware River Region, Wilmington
The Quoin Hotel Genel
The Quoin Hotel Genel
The Quoin Hotel Öne Çıkan Resim
The Quoin Hotel Dış Mekan
The Quoin Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
The Quoin Hotel
519 N Market St Delaware River Region, Wilmington

The Quoin Hotel misafirlere Wilmington (Wilmington Şehir Merkezi) bölgesinde, Brandywine Valley ve Delaware State University Wilmington yakınında. Bu otel Delaware Üniversitesi ile 13,4 mi (21,5 km) ve Christiana Mall alışveriş merkezi ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

The Quoin Restaurant, The Quoin Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x