The Quies

West Country, Newquay
The Quies Genel
The Quies Genel
The Quies Genel
The Quies Genel
The Quies Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
The Quies
26 Mount Wise West Country, Newquay

The Quies misafirlere Newquay bölgesinde, plaj yakınında, Newquay Bölge Kilisesi ile Pirate's Quest Newquay Eğlence Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Fistral Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Watergate Bay Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.00, hafta sonu 7.30 ve 9.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için video oyun konsolu sunulur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Zemin Kat (+ Child)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x